Beleggingsfonds Multi Asset Mining Opportunities

Rendement & Veiligheid; hand in hand.

Wij hebben in samenwerking met verzekeringsmaatschappij Bâloise SA een beleggingsfonds opgericht met Merit Capital als vermogensbeheerder.

Dit fonds wordt-ook in samenwerking met Merit Capital-actief beheerd.

Na reeds jaren research gedaan te hebben op deze markten,zijn wij ervan overtuigd dat dit beleggingsfonds een grote meerwaarde voor u kan betekenen.

Wij maken ook gebruik van de unieke veiligheid van een Luxemburgse levensverzekering.

Een belegging in de vorm van een Luxemburgse levensverzekering biedt u een veiligheid zoals die op geen enkel andere manier verkregen kan worden.

Wij bieden u met dit fonds een mooie beleggingsopportuniteit,nu spotgoedkoop instappen.

Dit fonds,Multi Asset Mining Opportunities,belegt momenteel vooral in goud- en zilvermijnen, met een ongelofelijk hoog rendement.

Dit fonds heeft vanaf begin 2016 tot midden augustus een rendement opgeleverd van maar liefst +48,1%!

Dit terwijl de EuroStoxx50- een zeer prominente Europese beursindex- op dezelfde periode een negatief rendement van-9,23% optekende.

Vraag ons naar het actuele rendement.

Wacht niet langer, stap vandaag nog in.

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op, graag geven wij u in een persoonlijk gesprek uitleg .

 

Het ICF MultiAsset Mining Opportunities is een beleggingsproduct bij Bâloise Luxemburg,met als beheerder MeritCapital NV.Aan deze levensverzekering is het rendement gekoppeld aan beleggingsfondsen,met als doel de uitkering van een kapitaal bij leven en/ of bij overlijden van de verzekerde perso(o)ne(n),vermeld in de bijzondere voorwaarden van de Bâloise polis.Lees aandachtig de financiële infofiche,de algemene voorwaarden,de specifieke voorwaarden van collectieve internefondsen bij BâloiseVie Luxemburg. Informatie over het beleid inzake belangconflicten is beschikbaar op aanvraag bij BâloiseVie Luxemburg S.A.. Voor meer informatie, contacteer uw BâloiseVie Luxembourg verzekeringsmakelaar. 

Categorie - Rubriek: